Ketensamenwerking

Ketensamenwerking als concept . Sinds de jaren negentig hebben wij gekozen voor een organisatie waarin ketensamenwerking en procesoptimalisatie centraal staat. Ketensamenwerking houdt in dat wij van advies tot en met oplevering (en beheer) samenwerken met vaste partners die ieder hun eigen specialisme leveren tijdens het traject.

Door jarenlange samenwerking hebben wij de faalkosten kunnen reduceren wat voor de klant onder andere inhoudt dat er een kwalitatief beter eindproduct wordt bewerkstelligd tegen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

De klantwaarden kunnen wij middels ketensamenwerking beter verankeren binnen ons proces en door evaluatie van de diverse fases kunnen wij ons eindprodukt perfectioneren.

De sterkt van ons bedrijf is dus een optelsom van onze eigen vaklieden met daarbij opgeteld de vaklieden van onze (keten)partners. Onze adviseurs completeren het team dat moet leiden tot een uitgebalanceerde competente keten van mensen wat in staat is om het ‘perfecte’ eindprodukt te leveren.